Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow Чичо Хранко - франчайзинг, бизнес концепция, цялостна визия на марката и експертна подкрепа

Чичо Хранко - франчайзинг, бизнес концепция, цялостна визия на марката и експертна подкрепа

понеделник, 31 март 2008 / Прочетено 12273 пъти
Чичо ХранкоЧичо Хранко е най-новата франчайзинг верига на българския пазар, която дава възможност на всеки да има печеливш бизнес. Веригата обекти за бързо хранене, предлага изпечени намясто продукти от точени кори и бутер тесто с разнообразни вкусове, пълнежи и грамажи.

Чичо Хранко е проект на Витта фуудс ООД, подпомагащ развитието на малкия и среден бизнес в България. Целта ни е да подадем ръка на всеки, имащ желание да притежава собствен бизнес без риск от неуспех, при ясна схема на работа и при проверени и доказани правила. За Витта фуудс е изключително важно създаването на средна класа в България, която - както в развитите пазари - да стане основа на бизнеса. Статистиката сочи, че след петата година 85% от фирмите, работещи на франчайз, остават и са успешни в бизнеса. За същия период само 15% от всички, започващи собствен бизнес без франчайзинг, успяват да се закрепят. Мисията на франчайзингова верига Чичо Хранко е да предостави на всеки възможността да бъде успешен и да стане част от средната класа на България. Стремежът ни е да достигнем до всеки български град, като планираме да отворим 570 Чичо Хранко обекта до края на 2008 година.
Редом с отличителните характеристики на франчайзинга: предоставяне на разработена бизнес концепция, цялостна визия на марката и експертна подкрепа на всеки етап от развитието на бизнеса, Чичо Хранко предлага на своите партньори и подкрепа на етап финансиране, чрез възможността да ползват защитен бизнес план. Сключеното с Райфайзен банк споразумение за съвместна дейност, осигурява облекчена процедура по финансиране откриването на Чичо Хранко обект. Всеки, желаещ да стане част от франчайзинг веригата има възможност да ползва необезпечен кредит при изключително кратки срокове на одобрение и предоставяне на кредита от страна на Райфайзен банк.
Експертите на Чичо Хранко предлагат и оперативна подкрепа при избора на локация и стандартизиране на поръчките и доставките. Компанията предоставя специално разработена програма за обучение на служителите, която включва усъвършенстване на техническите умения, уменията за общуване с клиента и насърчаване на продажбите.

Чичо Хранко е изцяло българска франчайзинг верига, която се установява на пазара, конкурирайки се успешно със световни компании, лидери в разработването на подобен тип бизнес формати. Една от причините все повече предприемачи да повярват в Чичо Хранко и да се присъединят към нас е именно фактът, че сме българска компания и познаваме по-добре от всеки друг българския пазар и нуждите на клиентите. Това личи както по предлаганите традиционни за българския пазар продукти, така и по цялостната подкрепа, която сме готови да окажем на всеки, решил да се присъедини към Чичо Хранко.
Концепцията Чичо Хранко събира ведно традиционния и модерния подход по отношение на бързото хранене, за да предложим на крайните клиенти вкусни, изпечени на място продукти, бързо обслужване при спазване на стандарти за хигиена и качество и възможност да намерят предпочитания от тях продукт на добра цена.
Чичо Хранко предоставя на партньорите си богато продуктово портфолио, внимателно подбрано след множество проучвания на потребителските вкусове и навици за хранене. Разнообразната продуктова гама включва от традиционни вити банички и малки рулца от точени кори със сладки и солени пълнежи до мини хапки от бутер тесто с богатство от сладки и солени вкусове или екзотични пълнежи като риба тон, пиле тика и пица.
Продуктите, предлагани във франчайзинг верига Чичо Хранко, се произвеждат в най-съвременната, изцяло нова производствена база, проектирана и изградена в съответствие с изискванията на световните стандарти за качество и безопасност. Производствените процеси са автоматизирани в най-висока степен и се осъществяват с помощта на съвременно оборудване, закупено от фирми с лидерски позиции в производството на машини за хранително-вкусовата промишленост от Германия, Япония, Швеция, Италия и Гърция. Изградили сме, поддържаме и постоянното подобряваме вътрешнофирмената система за управление безопасността на храните - НАССР, която гарантира безопасността на произвежданите продукти и съответствие с международните стандарти. Чрез НАССР системата и Системата за управление и контрол на качеството, гарантираме производството на безопасни продукти с високо качество, които в максимална степен да удовлетворяват изискванията на крайния клиент за вкусна и здравословна храна.
Чичо Хранко франчайзинг верига е успешна и доказала предимствата си форма на бизнес. Чрез развитието и утвърждаването на веригата, ще дадем възможност на все повече хора да притежават собствен бизнес и да са успешни.

Очакваме да се свържете с нас за всяка допълнителна информация от която бихте имали нужда.

гр. София
бул. „Цариградско шосе” 101
Бизнес парк „Актив”, етаж 4
тел.:+359 (0) 2 807 33 43
факс:+359 (0) 2 807 33 35
е-mail office@chichohranko.com
web site www.chichohranko.com
Безплатен телефон за цялата страна 0800 20 300.


Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.005858 .