Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow Предложения за реклама и публикуване на информация в www.chambersz.com

Предложения за реклама и публикуване на информация в www.chambersz.com

вторник, 04 март 2008 / Прочетено 11724 пъти
Икономически портал на регион Стара Загора е сайт на Търговско-промишлена палата – Стара Загора. Порталът е информационен и всеки ден предлага новини – предимно от региона и от областта на икономиката. Този сайт може да бъде използван от вас и като рекламен носител.


Чрез Икономически портал на регион Стара Загора имате възможност да рекламирате и да предложите информация, която е полезна за вас и за вашите партньори и клиенти.
Освен изброените по-долу форми на раклама, са възможни и други, съобразени с ваши конкретни потребности. Моля, потърсете контакт с нас чрез тел./факс 042/ 646194, 626033, 088/ 7405202 (Илко Груев).

Икономически портал на регион Стара Загора може успешно да допълни Вашето рекламно и информационно представяне - не само в региона, но и в цяла България. Потърсете ни и в случай, че не сте сигурни къде точно трябва да рекламирате и какъв бюджет трябва да отделите.

През последните три години сайтът на Търговско-промишлена палата - Стара Загора е най-посещаваното място в интернет, което предлага информация за Стара Загора. Посетителите на портала нарастват постоянно и през март 2008 г. вече са над 170 хиляди. Това число е безспорно и е видимо от данните на независими от системата броячи, работещи на сървъри и в България и в чужбина (данните са показани на картинките).
През март 2008 г. от сайтът е посетен средно на ден от близо 5700 уникални посетители (като за работните дни това число е средно 7800 пъти). Това означава, че за период от 10 дена рекламата се визуализира над 60 000 пъти. Цитираните числа представят уникалните посетители - т.е. не включват различните страници (презареждания), които всеки посетител чете.
Сайтът на Търговско-промишлена палата – Стара Загора се посещава предимно от хора, които търсят определена специализирана информация и новини. Средната продължителност на посещение е между 10 и 20 минути. Аудиторията е от всички региони на страната, като най-много са посетителите от София, Варна, Пловдив и Стара Загора, а 4,5% са читателите ни извън България.

 


Ръководството на Търговско-промишлена палата – Стара Загора приема за приоритет информационната поддръжка на сайта и той ще продължи да се развива още по-динамично през 2008 г.

Предлагаме Ви да се възползвате от възможностите за реклама.

Повече материали и данни за развитието на рекламата в интернет можете да намерите и в публикациите на сайта.


І. Имате възможност да избирате от следните позиции за реклама

Позиция

10 дена (лв.)

1 месец (лв.)

3 месеца (лв.)

Намален брой
импресии*

Позиция 1
(основа 200 px)

200

по договаряне

по договаряне

по договаряне

Позиция 5
(основа 200 px)

150

360

880

по договаряне

Позиция 6
(основа 200 px)

100

250

700

по договаряне

Позиция 7
(основа 400 px)

150

360

880

по договаряне

Друга позиция

по договаряне

по договаряне

по договаряне

по договаряне

  • Цената за реклама на позиции 1, 2, 3, 4 и 7 е за височина на карето до 96 пиксела.
  • Цената за позиции 5 и 6 е за височина на карето до 200 пиксела.
  • Позиции под 5 и 6 - но в долната част на страницата - се предлагат с 40% отстъпка от посочената в таблицата цена.

Намален брой импресии - това е възможност, вашата реклама да се публикува на по-ниска цена от посочената горе, като е предвидено тя да не се появява на всички страници от портала.

Цената е за периода в лева без включен ДДС.

Рекламата присъства на всяка страница от сайта (общият им брой е над 100 000).

Съществува възможност за избор на съдържанието на страницата, при което да се показва рекламата - при по-ниска цена (по договаряне), в зависимост от избора.

Възможно е и договаряне на цена на реклами с пропорции, които са различни от описаните.

ІІ. Имате възможност да предложете за публикуване текстово съдържание и снимки (статия)

Първа страница:

  • 1. Информация, свързана със събитие от изминалите 5 дена или за предстоящите 10 дена - безплатно.
  • 2. Рекламен или офертен текст - 10 лв.
  • 3. Рекламен или офертен текст - с гарантирано присъствие на анонс (кратка анотация или въвеждащо изречение) на Първа страница за период от 5 работни дена - 45 лв.

Информацията може да съдържа: текст, картинки, звук, видео. Цените са при предоставяне на материала за публикуване от клиента. При поръчка за изработка на информацията цената се договаря.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора има и други медийни инструменти. Сред тях са:

  • Седмично телевизионно предаване Инициатива, което се излъчва по ТВ Стара Загора в четвъртък от 21 часа с повторения в петък от 12,15 часа и събота от 16,30 часа).
  • Икономически годишник на регион Стара Загора.
  • кореспондентски и партньорски отношения с национални и местни медии (телевизии и вестници) и информационни агенции.

Търговско-промишлена палата - Стара Загора ви предлага да се свържете с нашия Медиен център, за да получите повече информация за възможностите как да използвате тези информационни източници. Предлагаме ви да разработим и конкретна рекламна стратегия, подчинена на вашите цели и финансови възможности.

Успешен бизнес! 

Търговско-промишлена палата - Стара Загора
6000 Стара Загора, ул. Г.С. Раковски № 66
тел./факс 042/ 646194, 626033, 626297, 088/ 7405202 (Илко Груев)
e-mail: office@chambersz.com
http://www.chambersz.com

 


Вижте по-голяма карта
Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.005588 .