Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow Нова възможност за потребителите при кандидатстване и намиране на кредит

Нова възможност за потребителите при кандидатстване и намиране на кредит

четвъртък, 21 февруари 2008 / Прочетено 4353 пъти
Ново предложение в сферата на кредитирането предлага уеб сайтът www.bgwebcredit.com. Услугата обръща процеса на търсене на най-подходящия кредит в полза на потребителите като спестява време и неудобства. Услугата е нова единствено за България, като в САЩ и западна Европа потребителите отдавна са се възползвали от предимствата на подобни интернет платформи.

Какъв е процеса?

   Клиентът, искащ кредит в няколко лесни стъпки, попълва желаните от него параметри на кредита. Системата филтрира и структурира въведената информация, която по предварително зададени критерии достига единствено банките и кредитните институции,  които търсят кредити с параметрите, посочени от клиента.

Какво печели потребителя?

    Не е нужно да посети 10 банкови офиса, където да разбере че не му достига осигурителен доход за исканата сума, че желаната сума е твърде малка или срока за погасяване не го удовлетворява. Регистрацията в сайта е напълно безплатна, така че единственото което потребителя може да загуби са 5 минути, необходими за регистриране.
    
    Потребителят получава няколко конкурентни оферти, между които да направи своя избор – бързо, лесно и безплатно. Кредитните институции се свързват директно с регистрирания потребител, а предлаганите от тях продукти и услуги отговарят на въведените от потребителя данни, което ускорява процеса на договаряне.
    
Процесът по одобряване на кредит никога не е бил толкова бърз и лесен както с www.bgwebcredit.com
    
    Дори без регистрация потребителят може да се възползва от възможностите на полезни кредитни калкулатори, свободно достъпни, на сайта. Възможност за изчисляване на  ГПР, колко всъщност струва промоционалната лихва, месечни вноски при различни периоди и лихви. Интересно виждане дава и калкулаторът „Кога ще стана милионер”, изчисляващ колко ни остава да спестяваме докато направим първият си милион.

    Източник: www.bgwebcredit.com

Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.006901 .