Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Съобщения и реклама arrow Информационно обслужване АД обявява промоционални цени на универсален електронен подпис

Информационно обслужване АД обявява промоционални цени на универсален електронен подпис

понеделник, 28 януари 2008 / Прочетено 5429 пъти
Информационно обслужване АД обявява промоционални цени за универсален електронен подпис (УЕП) Stamplt в периода от 28.01.2008 г. до 27.02.2008 г. Промоцията включва:

• Комплект за универсален електронен подпис (УЕП) в размер на 36,00 лв. с включен ДДС, който включва: 1 бр. удостоверение за УЕП от типа StampIT DocPro или StampIT Doc; 1 бр. смарт карта.
• Пълен комплект за универсален електронен подпис (УЕП) в размер на 44,40 лв. с включен ДДС, който включва: 1 бр. удостоверение за УЕП от типа StampIT DocPro или StampIT Doc; 1 бр. четец за смарт карта; 1 бр. смарт карта.
• Подновяване на удостоверение за УЕП от типа StampIT DocPro или StampIT Doc в размер на 36,00 лв. с включен ДДС.
• Електронна пощенска кутия – 12,00 лв. с включен ДДС.

С универсалния електронен подпис могат да се подписват всички електронни документи, имейл, MS Office и Linux документи, като издателят им се обвързва по закон със съдържанието им едва след като постави своя личен универсален подпис.
С електронен подпис се обменят документи с държавната и общинска администрация, изпращат се молби, жалби и сигнали до министерства и ведомства.
Множество компании и организации се възползват от електронната услуга за регистрация на трудови договори и осигурителни вноски към НАП и НОИ, подаване на информация към Националния Статистически Институт, регистриране и пререгистриране на фирми в Агенцията по вписвания, изпращане на декларации към Национална Агенция Митници, участие в процедури за обществени поръчки и защитен документооборот, кореспонденция и транзакции с партньори и контрагенти. Общопрактикуващите лекари към НЗОК могат да ползват услугата за отчитането на ПИМП и СИМП.
Фирмите могат да подават справки-декларации и дневници по ДДС, както и декларациите за корпоративен данък към Националната агенция по приходите, а гражданите могат да се възползват от възможността за подаване на декларациите за подоходно облагане.
Електронният подпис гарантира цялостността на документите, тяхната автентичност и конфиденциалност, както и предоставя сигурност в ползването на on-line услуги.

За допълнителна информация относно промоцията, необходимите документи и on-line заявка:

Информационно обслужване АД – клон Стара Загора
Тел. (+359 42) 602 028, 600 843, 632 168
E-mail: st.zagora@is-bg.net
Web: http://www.is-bg.net
Web: http://stampit.org


Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.008573 .