Как да наемем стажант от Европа?

вторник, 11 декември 2007 / Прочетено 4311 пъти
Презентация Как да наемем стажант от Европа? ще се проведе на 13 декември 2007 г., от 16.00 ч., в семинарната зала на Търговско-промишлена камара - Пловдив, ул. “Самара” №7, ет.2. „ЮНИ ГРУП“, в качеството си на представител на „Световната Асоциация за Обмен на Студенти“ - IAESTE (www.iaeste.org), Ви предлага възможността да наемете стажант от чужбина при най-изгодните за Вас условия.

По тази линия Вие можете да се сдобиете с квалифициран кадър, учещ в западен университет или дипломиран там. Такива специалисти в България или се намират трудно, или тяхната заплата е доста висока.
Програмата е целогодишна с продължителност от 2 до 18 месеца във всички сектори, с изключение на медицина и право.
Единствените ангажименти на работодателя е месечно възнаграждение, не по-малко от минималната работна заплата за България и осигурена квартира на стажанта, съобщи Йордан Пашов, управител на ЮНИ ГРУП ООД.
Още гарантирани ползи от обмена:
- специалист от развита европейска страна работи във Вашата фирма. Това повдига силно имиджа Ви пред клиенти, колеги и контрагенти;
- cтажантът внася нови идеи за развитие на бизнеса, методите на работа и технологиите в неговата страна, прилага опита си и наученото в европейския университет;
- показва нагледно на останалите служители трудовата дисциплина на Европа;
- създавате един дългосрочен контакт в тази страна с Ваш бъдещ колега в бранша, а може би и контрагент след време;
- Фирмата Ви се появява в годишните бюлетини, включващи фирмите, които участват в обмена, редом с Mercedes, Volvo, Bosch, IBM, Siemens и мн. други.
УСЛУГАТА Е АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНА ЗА РАБОТОДАТЕЛИТЕ!
Kато бонус за всеки един приет чужденец получавате по едно място за Ваш познат/роднина студент или наскоро дипломиран за стаж в Англия, САЩ или Европа, като няма изискване продължителностите на стажа на приетия и заминаващия студент да са еднакви, няма и изискване двете оферти да са в един и същ сектор.
При наличие на интерес от Ваша страна, моля да се свържете с нас или да регистрирате заявката си в зеления сектор в Интернет страницата ни: www.unigroupBG.com.
За повече информация:
тел/факс: (032) 633 003
www.unigroupBG.com

Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.007624 .