Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини до 3 септември 2009 г. arrow Новини arrow Бизнесът с недвижими имоти иска европейски правила

Бизнесът с недвижими имоти иска европейски правила

неделя, 18 ноември 2007 / Прочетено 3489 пъти
Агенциите и брокерите на недвижимо имущество да бъдат час no-скоро лицензирани според изискванията на ЕС, настояха специалисти от бранша. Това се случи по време на среща, посветена на проблемите на бизнеса с недвижими имоти и развитието на информационната политика в светлината на изискванията на ЕС.

Тя бе организирана от екип на интернет портала www.imoti.net и се състоя в Стара Загора, информира вестник Национална бизнес поща. За участие в събитието бяха поканени представители на мениджмънта на компании, фирми и агенции от бранша на недвижими имоти в Стара Загора и областта.
По време на дискусията бяха изложени авторитетни мнения и виждания по актуални въпроси и проблеми на бизнеса с недвижими имоти. Специално внимание бе отделено на издигане на европейско ниво на коректността и ангажираността на професионалистите в бранша. Управителят нa www.imoti.net Амброзио Йорданов отправи предложение за безплатен курс за обучение на брокери.
Присъстващите дискутираха и по темата за адекватна реакция против нелоялната конкуренция и опити за спекулации и измами, за повишаване на бързината и актуалността на новата информация, повишаване на професионалната квалификация на работещите в агенциите за недвижими имоти и др.
Представяне на Стара Загора в портала, както и по-съвременно райониране на града с помощта на старозагорци, бе едно от конкретните предложения, които се чуха в залата. След форума в Стара Загора предстоят подобни срещи и в други български градове, съобщиха от www.imoti.net. По техни данни в момента в страната има над 3000 активни агенции за недвижими имоти, в Стара Загора те са над 100.
Икономически портал на регион Стара Загора
 
< Предишен   Следващ >

Търговско-промишлена палата - Стара Загора   |  (c) 2000 - 2014,  www.chambersz.com - CCI - Stara Zagora / GNU GPL and GNU FDL  Поддържка: ilko gruev | стара загора |

0.003655 .